Valami nagyon szépet ISTENÉRTHit

Reggeli ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Feb
21

Mennyire teher bíró a hitem, tetteimben? Hittel teszem, vagy hit nélkül, úgy a vak világba? Nagyon megcsodálom azokat az embereket,akik valami nagyot tesznek.Mikor úgy megmutatják hitüket azzal a tettel. Miben van Csókai főorvos úr hite? Abban a tettében, amikor megmutatja hogyan készült a Bangladesi ikrek szét választásnak el vállalására,annak módjára. Elsősorban imával! Nagyon nagyon sok imával! Ebben az imában Isten elvezette a Szentlélek közreműködésével a bölcsesség és az értelem,a tudás ajándékra. Hittel imádkozott! De hallottunk tőle a hit kudarcát is,mikor a fia meghalt, és gyötrelmes másfél évig kudarcaiban gyötrődőtt. Nem volt hite szilárd. Pedig, ahogy Ő mondta azt hittem négy ötödos keresztény vagyok,majdnem tökéletes,teszem hozzá.Miert is történt így? Miért engedte meg a jóisten ezt a tragédiát? Egyáltalán nem a főorvos úr gyötrésére!! Hanem arra, hogy jobban oda figyeljen azokra a buktatókra,amely olyan magabiztossá tették hitében.
Minden értünk történik! Semmi még egy rossz,egy tragédia,egy kudarc,egy betegség,egy elhibázott tett is javunkra válhat! Sőt! Hittel, imával tudjuk tetteinket megvalósítani!
Jézusom! Ma is ebben segíts meg minket!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."