Valami nagyon szépet ISTENÉRT Ha egy lépést teszek Isten felé,Ő száz annyit felém.!!

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
14
Ha egy lépést teszek Isten felé, Ő száz annyit felém.!!
Drága Szűzanyám! - imádkoztam tegnap reggel, - segíts meg, és járj közben értem, hogy az a rossz idő, amit jósolt a meteorológiai előrejelzés, egész napos esőelháruljon, ne kelljen eláznom!
Tudom, minden Isten kezében van!
Ahol jártam, ragyogó, igenis osztályon felüli idő volt! Isten végtelen szeretében, tenyerén éreztem magam. Akikkel találkoztam, akik segítettek, az én drága Marikám, mind a gondviselő Isten gondoskodó szeretetéről tett tanúságot! Ennyire szépet csak a Jóisten tud tervezni. De volt ám eső!! De tető volt a fejem felett!! Ki sem kellett nyitnom az esernyőt. Száraz lábbal keltek át, mint ott akkor a tenger szétválasztásánál A csoda pedig még ráadásként a hatalmas szivárvány az égen.
Mi ez, ha nem az Isten jelei?
Már volt egy ilyen jel az életemben, hogy egy nagy busszal indulunk zarándoklatra, és a meteorológus esőt jelzett egész napra. Ragyogó idő volt! Pénteken rossz idő volt. Vasárnap is, de SZOMBATON?? NAPSUGARAS GYÖNYÖRŰ IDŐ! És 8 nagy buszos zarándoklatot szerveztem, és sohasem volt eső! Mi ez, ha nem a Jóisten különös gondoskodó szetetete!!
Szeret az Isten? Nagyon! Bár az életem egyáltalán nem felhőtlen, de Isten akkor is szeret! Soha ne feledjük el! Kell a felhő, az eső, a vihar, de kisüt a nap és megjelenik a szivárvány, mert VELÜNK AZ ISTEN! Köszönöm, hogy elolvastátok tanúságtételem! Legyen ilyen boldog napotok ma is!????❤
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."