Valami nagyon szépet ISTENÉRTEngesztelő boldogok, szentek hazánkért

Reggeli ima11 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
20
Engesztelő boldogok, szentek hazánkért
Azért maradt meg? Mert mindig voltak Istenben és Istenért kész hívek? Engesztelő kicsi nyáj? Virrasztó lelkek, akik készek voltak másokért áldozatot, zarándoklatot vállalni? Tudták, miért imádkoznak, jóra inteni, példát mutatni másoknak? Hol vannak az Árpádházi Margithoz, Boldog Özsébhez,Szent István királyhoz, Kaszap Istvánhoz, Erzsébet asszonyhoz, Brenner Jánoshoz, Márton Áronhoz, buzgó hívekhez, sorolhatnám azokat, akik engeszteltek, tudták miért vannak ott, ahol vannak, miért volt nekik fontos az Isten, és az első helyen volt, és miért vállaltak áldozatot, csak azért, hogy lelkeket mentsenek meg. Hogy épüljön Isten országa, hogy jobbá legyen.
Minél kevesebb ember imádkozik, jár templomba, annál több en erősebbnek látszanak a másik oldalon, ahol szinte kinevetik ez embert. De Góliát is kinevette Dávidot, ahogy olvassuk az ószövetségi szentírásban, de Dávidnak egy parittya elég volt, hogy leterítse a hatalmas Góliátot. Ki is nevethetik (ma még Istenben hinni?), de Isten velünk, akkor ki ellenünk.
Vizsgázunk! Hűségből, tiszta életből, hitből! Nem lehet kétfelé sántikálni. Egy kis templom, egy kis rosszaság! Ha Isten felé tartunk, sokszor kell megállni egy figyelmeztető tábla előtt! Gyóntatószék a neve! Merjünk bemenni, és bocsánatot kérni a Jóistentől! Nekünk lesz jobb! Az a gyóntatószék nem valami félelmet keltő és veszélyes hely! Ott van az irgalom! Az irgalmas Isten, aki megbocsát! A harag, bűnök letétele Isten előtt. Bevallom! Nem voltam jó!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."