Valami nagyon szépet ISTENÉRTDávid! Vagy Goliat?

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
22

Hát az biztos hogy nem Goliat.
Kicsi voltam,vagyok.
Mitől lett mégis Dávid nagy? Erejét Istenben találta meg.Parittya? Jó célzás? Nem! Az Istenben bízó ember,nem a maga erejében bízik,hanem közösen Istenben! Én ugyan megteszem ami tőlem telhető,de Isten nélkül nem fog menni!! Dávid is tudta és úgy ment a filiszteusok vezetőjével harcba,hogy tisztában volt ereje mértékével. Mégis így,szinte mert kockáztatni? Istenert lehet kockáztatni! Ferenc pápa is ezt mondta Csíksomlyón! Jézusért kockáztatott minden pap, hívő,amikor ki meri mondani azt, hogy igen!! Igen! Én hiszem és vallom hogy Jézus Krisztus él! Hiszem és vallom a feltámadást! Histem és vallom hogy Jézus jelen van az Oltáriszentségben! Tanúskodom naponta Róla! Beszélgetek vele mint a legjobb barátommal,elmondva minden bajomat, nyűgömet,botiasomat.Nem válaszol? Mert nem hallod! Jön egy ember az utadba és olyant mond,ami éppen passzol a bajodra.Es csak nézel,mint Jenő Pesten... honnét tudta,hiszen nem is mondtam.
Goliat, gőgös, magabiztos, bízik erejében! Brenner János atya gyilkosai is biztak! Azért vágták el a középső ujját.Nagy erejük volt? Igen! Nagy ereje volt azoknak akik ott álltak és lesöpörtettek a padlást? Kinoztak embereket, árulkodó Judaskent feljelentettek mindenkit? Mekkora hatalom volt! Hol van? Hol vannak?
Dávidok! Goliatok! Két ember tömeg! Jézussal vagy Jézus ellen? Mond! Te kit választanal?

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."