Valami nagyon szépet ISTENÉRTCsak 3- an ..

Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
13
Csak 3- an ..
A kereszt alatt ott állt Mária, Mária Magdolna és János apostol.
Csak, hárman! 3- an tartottak ki! Ők nem csak Jézusban tartották a lelket, hanem magukban is. Tanulni akartak? Meg akarták érteni, mit jelent a végső állhatatosság kegyelme? A kimondott szó ereje? A mindvégig való hűség az Atyához? Ott voltak!
Amikor csak Hárman imádkozunk, Hárman vagyunk a szentmisén. Tragédia? Szörnyű? Ennyi csak a megbecsülés? Nem! Jézus, ott a kereszten tudta, hogy nagyon kevesen értik majd meg. Nagyon kevesen követik Őt! Vannak, ahol csak hárman. De ők hálásak! Ők tudják, mit kaptak! Ők nem felejtik el, mint Mária Magdolna sem, hogy hogyan fogadta Jézus, hogy nem ítélte el! El lehet ezt felejteni? Meg lehet valaha eléggé hálálni? Lehet? Kihúzott a gödörből, abból a nagy bajból, és én már el is felejtettem?
Már nem az az ember vagyok! Már mindent értek és ott akarok lenni veled édes Jézusom! És veled, aki most annyira padlót fogtál , akinek sajog a szíve, mert beteg a szerette, aki elveszítette, akit legjobban szeretett! Ott vagyok veled! Ott!! Nem hagylak magadra! Ezt jelenti a kereszt alatt állni. A szenvedő ágyánál ott lenni, vele lenni!!
Csak 3- an? Kevés? Egy igazán érző hálás szív, erő!! Erőt ad!! Köszönöm drága Szűzanyám, hogy ezt olvastam ki a karodban tartott Krisztusodat látván.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."