Valami nagyon szépet ISTENÉRT „Az imádság és a szeretethálójába hullottam bele.”

Reggeli ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
28
Az imádság és a szeretet hálójába hullottam bele.
Bíró László püspök atya szavai.
Az imádság... és a szeretet hálója...
Ő a betegségére mondta ezeket. Belehullani az Isten szerető karjaiba... Soha de soha nem esünk a semmibe, hanem Istennek drága karjaiba! Az életünk sokszor vesz egy nagyon nagy fordulatot. Isten sokszor küld bennünket ismeretlen tájakra, ismeretlen utakra, de mindig az Ő karjai tartanak minket! Bármilyen élethelyzetbe kerülhetünk, váratlan események, tragédiák, akár ez a vírus is, soha ne feledjük, Isten karja tart minket! Nélküle semmi nem történik velünk.
Bíró püspök Úr betegsége folytán hány emberrel került kapcsolatba, elérhető kapcsolatba. Az a sok beteg ember egy közeli képet kap Jezusról, aki talán, ha ez a helyzet nincs, nem találkozik az irgalmas, köztünk lakó Krisztussal. Egy szentmise elég, amelyben megdöbben, az élete nem jó irányba haladt.
Sohasem tudhatjuk, hogy egy-egy találkozás, egy itteni találkozás, azok a szavak, melyeket a Szentlélek bölcsességével leírok, hány embert gondolkodtatnak el, hány embernek adnak erőt, és hány embert visznek közel Jézushoz. Nem tudhatom!!!
Ma úgy kívánok minden ismerősömnek szép napot, hogy érezzék meg ebben a mai napban is, hogy Isten szerető karjai ma is ki vannak tárva! És hulljunk bele az imádság és a szeretet hálójába!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."