Valami nagyon szépet ISTENÉRT„Az én békémet adom nektek”

Reggeli ima6 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
17
Az én békémet adom nektek - mondja Jézus a mai evangéliumban.
Milyen Jézus békéje? Milyen békéröl is beszél?
Nem amilyet a világ ad. Nem csendre intő béke. Az nem béke, hogy egy férjnek papuccsá kell lenni a békesség kedvéért. Az terror.
Béke, Isten ajándéka! Az, hogy kinyilvánítom a véleményem, közösen béketárgyalásokat folytatok, mondjuk egy adott ország érdekében.
Lehetőségeket teszek az ügy érdekében. Váláskor milyen érvekkel lépek elő? Mit teszek egyik vagy másik fél javára? Mit teszek egy felbolydult méhkas, egy zord, rideg ember elcsendesítésére? Tudom-e odavinni a Jézusi békét?
Jézus lecsendesíti a háborgó tengert, de le tud csendesíteni egy háborgó, durva lelkű embert is! Kértem már erre Jézustól segítséget? Oda tudtam adni, hogy lépjen közbe?
Az én békémet adom nektek. Kértük, hogy adja meg?
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."