Valami nagyon szépet ISTENÉRT"Tudom,ki vagy: Az Isten Szentje!"

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
12

A sátán tudja ki az Úr Jézus! Tudja, hogy kik az Ő " emberei!" Kik azok a hívek,papok,akik tényleg őszinte szívvel szeretnének valami nagyon szépet Istenert tenni.

Körül nézhetünk a világban. Mindig a jók" húzzák ki a gyufát" vagyis, ők szenvednek a legtöbbet. Kipróbált hit! Igen! Mert elsősorban csak azokra lehet számítani,akik tetszik a dolgukat. Régi közmondás" Aki dolgozik nem ér rá pénzt keresni." Akinek sok dolga van, nem ér rá pletykalkodni,mondjuk.Tudja mi a feladata,mit akar elérni,mik a céljai.

De aki dolgozik,szorgalmas,arra még több terhet tesznek. Jó lelkű! És mindezt tudja a sátán is. Eperjes Károly művész Úrtól hallottam először hogy" ma nagyon csinos a sátán, annyira intelligens és kifinomult hogy sokan bedőlnek neki" Persze,HA A JÓ ISTEN ENGEDI! ISTEN MINDENNÉL ÉS MINDEN ROSSZNAL, MÉG A BŰNNÉL IS SOKKAL ERŐSEBB!! SENKI ÉS SEMMI NEM TUDJA LEGYŐZNI! Bizonyos dolgokat nem azért kapunk mert Isten előfordult tőlünk, vagy netán elvesztette erejét,hanem mi fordultunk el, és próbáltuk úgy magunk megoldani a problémákat. De csődöt mondunk,mert nélküle nem sikerül, nem megy!

Csodálatos a 2021 és katolikus kalendáriumba található" Bizalom kilencede" Tényleg,mintha csak nekem szólna. Nagyon mély szántó gondolatok! Szeretettel ajánlom mindenkinek!

De lehet hogy majd le is írom...

Mi tudjuk ki a sátán? Mikor ismerjük fel? Mikor elbukunk!! Akkor! Hizeleg,belebuj egy nyajas ember képébe.S mikor csapdába csal,neki áll vádaskodni. Ismerős? Hogy lehettem ennyire buta,naiv...stb.. És sajnos mivel emberek vagyunk, tévedünk. Isten pedig ott áll, és olyan gyengéd szeretettel azt mondja...gyere Te kis gyamoltalan, én így is szeretlek, és ne félj!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."