Valami nagyon szépet ISTENÉRT"Tegyetek meg mindent,amit Jézus mond..."

Reggeli ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Feb
27

"Tegyetek meg mindent,amit Jézus mond..."

A Szentlélek ma ezzel ajándékozott meg.

Jézust a Kánai mennyegzőre hívták édesanyjával Máriaval. Egy édesanya szeme észre vesz mindent! Látja Mária hogy fogytán a bor és szól is Jézusnak. Jézus,mintha azt mondaná,mi vendégnek jöttünk, nem intézőnek...De a Szűzanya mindig közbe lép, csendben szinte észrevétlenül. Azt mondja a szolgáknak,ha valamire meg kér titeket Jézus,azt úgy tegyék meg ahogy mondja. És a víz borrá változik. Érdekes nem? A víz borrá változik! Mint minden szentmisében!! Megtörténik Jézus első csodája!

Tegyetek meg mindent amit Jézus mond!!

Ma,mit mond Jézus? Mire figyelmeztet a Szűzanya?? Tégy meg MINDENT Krisztusert, és kifordítod sarkából a világot! Hegyeket tudsz mozgatni! Mi az a minden?? Hívőkent mi a minden? Örömmel megyek Jézushoz a templomba! Örömmel takarítok! Imádkozom! Segítek ahol szükség van rám! Példát próbálok mutatni! Úgy megyék misére mint két hete!! Semmi nem változott lelki életemben!!! Nincs szünet a szentmisére való ottlétemben!! Várom e találkozást! Nekem egyedül nekem fontos Jézus Krisztus!! Szükségem van rá!!

Mi az a minden amit papként meg kell tennem? Mit mondana Snel püspök atya és a ma utolsó útjára kísérő Sabjanics atya? Drága pap testvérem! Isten a fontos és a nyáj, amiért az életünket oda adtuk!! Mindenkinek, hívőnek papnak,akkora felkiáltójel ezek a drámai halálok hogy elképesztő! Mindnyájan kivétel nélkül felelősek vagyunk hogy miért vagyunk ott, és miért nem itt!! Oka van!! Hogy miért KELL ott lennem és miért nem itt!! Minden a javamra történik!! Észre veszem? Észre veszem miért vagyok magyar? Miért élek itt? Miért nem ott vagyok és miért itt? Mert a feladatom oda szól és nem ide! Felismerjük ezt? Egy közösség mennyire tudja érzi hogy mit jelent az hogy": Tegyetek meg MINDENT amit Jézus mond!" Még mindig nem értjük?? Mennyi idő van még hátra?? Mennyi??

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."