Valami nagyon szépet ISTENÉRT": Sajnálom ezt a népet.."

Reggeli ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
02

" Már harmadnapja kitartanak mellettem..."

A kenyér szaporítást olvassuk a mai evangéliumban.

Jézushoz tódulnak az emberek..nagy sokaság.. bénák,vakok, sánták.. és Jézus mindegyiket meggyógyítja. Akit Jézus meggyogyit, az már igazából nem tudja elhagyni! Hálás! Egyáltalán nem érdekli őket az éhség a fáradság, már csak az,amit mond és ahogyan mondja.

Jézus sajnálja, megsajnálja, szánja ezt a tömeget. És nem akarja hogy ezek után haza menve, valahol ki dőljenek. Jézus jutalmazza a hűséget! Meg eteti őket! Jutalmul ezért a hűséges kitartásert.

Beteg voltál? Vírusos? Vagy valami nagy betegségben szenvedtel? Meggyógyított Jézus? Megmenekultel? Mit csinálsz most? Elfelejtetted? Meddig tartott a hűséged? Csak addig???

Aki igazán és őszintén elgondolkodott ott a kínok kinját át élt beteg ágyon hogy csak Isten mentheti meg,csak Isten az,aki segít, és megsegitette,az már sohasem tud olyan maradni,mint előtte!! SOHA! Az igazi hálás lélek,az igazi hálás ember az tudja ki mentette meg! És már soha,de soha nem tudja őt elhagyni! Hálás az új életéért! Hálás mert Isten segítségével" feltámadt!" És Jézushoz fut! Jezusnal marad NEM HÁROM NAP!!! HANEM ÉLETE VÉGÉIG! TUDJA,MENNYIT SZENVEDETT,TUDJA MILYEN NYOMORÚSÁGOS ÉS EL HAGYATOTT VOLT! ÉS JÉZUS, MÉGIS, MÉGIS, MÉGIS MELLÉ SZEGŐDÖTT. BEKÖTÖZTE SEBEIT, GYÓGYÍRT ADOTT RÁ! HÁT Ő AZT CSAK ÚGY MEG TUDNÁ TENNI HOGY HÁLÁTLANNUL ELHAGYJA???

Vajon hányan vannak vírusos betegségben felépülő, vagy más betegségben meggyógyulo emberek? Hányan? Mit tesznek? Ó mert hát szerencsém volt! Ez a szlogen! SZERENCSÉM VOLT! IGEN??? DE EL SZOMORKODOM ILYENKOR! Bajban úgy tudjuk mondani Istenem! Segíts!! És utána? Isten áldjon meg a gyöngy hatmat nem?

Ma is és a mai evangélium mai történetében Jézus nem dicsosegbol tette a kenyér szaporítást és a gyógyítást! Hanem hogy Isten mellett maradjunk.Minden körülmény ellenére.

Azon ismerőseim gondolkodjanak ezen el,akik még sohasem tapasztaltak meg milyen Jézus gyógyító erejét megtapasztalva, mindig mellette maradni. Nem csak a gyógyítás pillanatában,hanem örökké!!!!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."