Valami nagyon szépet ISTENÉRT"Kinek tarják az emberek az Emberfiát?"

Reggeli ima11 imádkozás /layout/img/logo.png

Feb
22

"Kinek tarják az emberek az Emberfiát?"- kérdezte Jézus a tanítványokat." Van aki Keresztelő Jánosnak..Illesnek,Jeremiasnak, vagy valamelyik prófétának." De Ti akik velem vagytok,vajon ki lehetek?- érdeklődött Jézus. Péter a Mennyei Atya szavait kapta és mondta" Te vagy Krisztus az élő Isten Fia!"E tanúbizonyságul hogy megvallotta Jézust Isten Fiának,megbizta Jézust hogy legyen sziklája földi helytartója Jézusnak. Micsoda felelősség! Isteni feladat! Hatalom? Igen! De nem uralkodás!!! A hatalom az oldó- kötő hatalom,a szolgálat hatalma és nem Jézus trónján helyet foglaló hatalom!! Én vagyok az Isten és az lesz amit én akarok. Jézus nevében a bűn bocsánat hatalma,a szentmise bemutatásának hatalma..

Ha Jézus most megkérdezné,Te aki olvasod ezen írást,ki neked Jézus? Mit mondanal róla Te? Milyen tiszta hited van? Mit gondolsz rólam?

Számomra Jézus egy igazi jótevőm, testvérem, életem! Számomra élő és igaz személy! Olyan jó barát,aki napról napra gondomat viseli, tenyerén élek. Vigyáz rám,a jótevőm! Isten élő valóság! Hiszem hogy Ő itt élt és szolgálta az embereket és csak jóra intette őket. Kész volt értem meghalni,itt van velünk a legméltóságosabb Oltáriszentségben. És velünk van a világ végéig,és velünk lesz örökké az örök boldogságban! Senki sem tett a világon annyi jót,mint a teremtő és gondviselő Isten!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."