Valami nagyon szépet ISTENÉRT" Íme jövök Istenem hogy akaratodat megtegyem."

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
23

Mi az Isten akarata az én életemben? Hogyan tudom hogy amit teszek,ahogy teszem az az Isten akarata is. Nyugatalnul keressük és vágyunk rá, hogy ezt valóban megtaláljuk. Valóban kedves- e az Istennek ez a szolgálat, élet,tevékenység? Miből tudom meg?
Vajon Reka Fodor doktornő Isten akaratát teszi Afrikában,amikor ott végez missziós munkát? Igen!!!! Millió ezer%!!!! Isten munka társa, én elneveztem " Teréz anyának,Magyarország Teréz anyája!" Miért? Mert szívében valami nagyon szépet akart adni Istennek!! Olyan elhatározás született lelkében,aminek nem tudott ellenállni. Mit kap? Isten akaratát téve? Formáló lelket!!!! Amit ott tapasztal munkája során,azt nem lehet emberi szavakkal kifejezni. Milyen ott az élet? Mi a fontos? Mit tanul naponta ez a mi hősünk? Amit itt nem! Olyant ami naponta minden nehézség ellenére erőt ad! Istenben kapaszkodik és Isten munkatársa! Mondaná... én csak teszem a dolgom...O igen! Minden hozzá hasonló szolgáló ezt mondaná! De ...igen!" Íme jövök Istenem, hogy akaratodat megtegyem!"
Megkeresni minden nap,mit kíván tőlem a jóságos Isten.Megfogja mutatni!!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."