Valami nagyon szépet ISTENÉRT„Amikor imádkoztok.”

Reggeli ima0 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
16
Amikor imádkoztok.
Amikor valakivel beszélgettek. Istennel való beszélgetést egyszerű szavakkal is ki lehet fejezni. Imádságunkat keresztvetéssel kezdve, mondjuk el saját szavunkkal úgy, mintha a legjobb barátunkkal beszélnénk. Örömünket ugyanúgy, mint bánatunkat. Nem vagyunk bolondok, ha hangosan imádkozunk, sem akkor, ha elmélkedve, gondolatban.
Jézus tanított egy imádságot, és ez a Miatyánk. Ezt remélem, minden ismerősöm tudja. Imádkozza el lehetőleg naponta. Vallja meg Istent Atyjának. Kérje a mai napra is az erőt. Munkája, tervei megvalósítására. Isten áldását adja, kérjük áldja meg napunkat.
Édes Mennyei Atyám! Kérlek, vigyázz az én ismerőseimre, akik napról napra követik írásaimat. Légy velünk és szenteld meg a mai napunkat is!
A Világegyházban Úrnapját ünneplik, nálunk még vasárnap tartjuk. Remélem, eljön az az idő is, hogy Jézus Krisztus teste és vére az Oltáriszentségben Ünnepe újra ünnep lesz. Nem valami szabadnap, welnes akármi, hanem Istenhez kizárólag méltó ünnep.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."