Valami nagyon szépet ISTENÉRTAmikor a Lélek elfárad...

Reggeli ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
07
Amikor a Lélek elfárad...
Tóbiás könyve
Most tehát tégy velem úgy, ahogy neked tetszik, parancsold meg, hogy visszatérjen lelkem, hadd költözzem el a föld színéről, hogy visszatérjek a földbe. Jobb nekem meghalnom, mint életben maradnom...
Illés lefekszik a boróka bokorban, és halálát kívánja...
Mintha kudarcba fulladna az életük, elfáradtak ezek az emberek, és nem akarnak már élni.
De Isten ott van. Ott van abban a helyzetben is. Tóbitnak meggyógyítja a szemét, Illést megeteti. Számít rájuk, pátyolgatja őket, megerősíti, gondja van rájuk, mint minden emberre.
Voltunk már úgy, hogy azt mondtuk, elég? Nem bírom. Lenne már vége ennek az egész gyötrelmes életnek? Minek élek, miért is élek még, számítok én valakinek, szüksége van valakinek rám? Mondtunk ilyeneket?
És... mi történt? Csoda? További kínok? Vagy valami felfoghatatlan, ki nem fejezhető öröm? Ha visszagondolunk rá, tudunk ezért hálát adni, hogy Isten keze felemelt, megsegített, olyant tett, amiről álmodni sem mertem? Mit tettem ezután, hogyan gondolok vissza erre a keserves időre? Jó, hogy nem úgy történt, amit kértem? Miben éreztem át azt a gyógyító, áldott kezet, amely ismét segítségemre jött?
Uram, Istenem! Van, hogy az életben nem értünk dolgokat, eseményeket, szenvedéseket. De bízzunk benne, hogy a te GPS-ed mindig jó útra visz minket! Köszönöm, drága jó Istenem!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."