Valami nagyon szépet ISTENÉRTÁllhatatosan, hűen katolikus hitemben.

Reggeli ima5 imádkozás /layout/img/logo.png

Nov
24
Állhatatosan, hűen katolikus hitemben. Egy papi vagy püspöki jelmondat. Nem emlékszem, kié volt.
Lényeg! Állhatatosan és hűségben kitartva Isten mellett. Eléggé borulátóan beszél ma Jézus arról, mi vár az apostolokra, akik Jézus nyomába lépnek. Miattam gyűlölni fognak titeket. Üldöznek.. börtönbe zárnak.. De azt is mondja, hogy egy hajuk szála sem vész el. Ékesen beszélnek, vagyis nem tudják őket legyőzni. A Szentlélek betölti szívüket, és elnémul, aki őket hallgatja.
Nyilvánvaló, hogy az ellenség mindent bevet. Tudjuk, hány hitvalló, misszionárius, pap, hívő esett áldozatul a nem hívő embereknek. De sem a börtön, sem a verés, sem semmi nem akadályozta meg őket abban, hogy Jézus mellett kitartsanak. Mint Regőczi atya is, ahogy olvassuk az Isten vándora című könyvében. Kijött a börtönből és újra folytatta ott, ahol abba hagyatták vele. Halálig nem tört meg! Hatalmas példaképünk! Nagyon örülök, hogy személyesen is találkozhattam vele. Erő áradt belőle! Ugyanakkor meg óriási tekintélyt parancsoló volt a megjelenése!
Egy hívő ember előtt nem lehet csak úgy trágár, káromkodó módon beszélni.
Állhatatosan, hűen, Krisztus zászlaja alatt, a Szűzanyával együtt! Kettőjük szövetsége óriási erő napjainkban is, amikor olyan megfogyatkozva vagyunk a templomban. De tartsunk csak ki! Mint ahogy az erdélyi Mária rádióban mondtam: Isten velünk van! Isten ma is mellénk szegődik, láthatatlanul, és társunk lesz , és mindvégig veled voltam A szenvedés, a baj idején is! Hogy is énekeljük? Soha soha nem hagy el!
Járjunk csak Jézussal tovább tovább tovább!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."