Valami nagyon szépet ISTENÉRT„Aki nekem szolgál, azt megtiszteli az Atya.”

Reggeli ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Aug
11
Aki nekem szolgál, azt megtiszteli az Atya.
Minden tiszta, önzetlen, odaadó szolgálatot, amely sohasem méricskél, hanem teljes szívét adja, Isten megjutalmaz. Megtiszteli az Atya.
Az olyan szolgálatot, amely Isten dicsőségét hirdeti, nem mondja, nekem ennyit ér és ennyit kapok, hanem odaadja teljes szívével, lelkével, hangjával, munkájával. Nagyon kiérződik, ha valaki csak anyagilag teszi, és nincs benne a szíve. De ha benne van? Akkor borsódzik a háta az embernek, mert olyan gyönyörű. Például Simándy József: Hazám hazám... senki olyan gyönyörűen nem énekli, mint Ő. Mintha az összes magyar, kívül-belül élő egész magyarság tudata, ragaszkodása benne lenne a hangjában. No, valahogy így...
Aki nekem szolgál, azt megtiszteli az Atya.  Nem marad el a jutalma!!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."