Valami nagyon szépet ISTENÉRTAdvent... itt a földön...

Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Nov
27
Advent... itt a földön...
A karácsonyt megelőző időszakot nevezzük Adventnek. Várakozunk az Üdvözítőre. Készítjük lelkünket az ünnepre. Hajnali misére megyünk... Olyan jó várakozni! Jó odaadni az időnket, szívünket ezekben a napokban. Csendben várakozunk... Imában várunk az Úrra.
Messze, még nagyon messze van karácsony! Messze van a csillogó-villogó karácsonyfa! Sötétben járunk, hajnalra várunk, jöjj el Istenünk!”
Sóhajtunk Jézus felé...
Ma mintha eltűnt volna az Advent IGAZI értéke. Mindenhol elkezdődött a piac, a kereskedelem, a pénzköltés nagy biznisze.
Az a fontos, hogy már jó előre be legyen biztosítva az üzleti áruláncok versengése... csilingelő babák... mindenféle ajándék-ötletek tömege.
Egy perc az élet” - szól a sláger... és mennyire így van!
Az elmúlt időben sajnos nagyon sok fájdalmas, megdöbbentő, szomorú eseményen kellett” szolgálnom.
Koporsó... Urna... sír... koszorú... és... sok-sok könny! Búcsúzni a szeretett édesanyától, férjtől, gyermektől, szeretett hozzátartozótól.
Nagyon nehéz, szívszaggató! SOHASEM lehet megszokni!
Jézusom! Légy a szeretetteiket gyászolókkal! Légy velük, adj erőt nekik! Vigasztalja az a tudat őket, hogy kis idő”, és nem láttok... és az örökkévalóságban mindörökké együtt leszünk szeretteinkkel.
Ők már bizonyára tudják, milyen ott” az IGAZI Advent! Ha szólnának, ha szólhatnának, mit mondanának? Ne sírjatok, mert én jól vagyok! Éltem Isten parancsa szerint, és nem bántam meg!
Ne a csillogásnak és divatnak, csak a divatnak éljetek! Semmit sem tesznek mellénk! CSAK, HOGY MENNYIT ÉS HOGYAN SZERETTEM! Szerettem, éltem a családomért! Becsületre, tisztességre neveltem őket! Magamnak és a menny felé tereltem szeretteimet. Békében nyugszom, mert büszke vagyok rájuk! Ott az örök fényben, az örök szeretet hazájában is velük leszek, értük dolgozom. Az égben vagyok, de a földön akarok jót tenni! - mint kis Szent Terézünk Rózsaesőt akarok hullatni az égből rájuk.”
Várakozunk! Hittel a szívünkben várjuk Jézust!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."