Valami nagyon szépet ISTENÉRT„Add Uram,hogy lássak!” - mondja a vak koldus.

Reggeli ima8 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
22
Add Uram,hogy lássak!- mondja a vak koldus.
Milyen csoda is az, hogy látunk. Színeket, a gyönyörű, csodás szép világot. A kéklő eget, a napkeltét, egy vizcseppet, madarat, ennivalót. Vannak, akik nagyon messzire ellátnak, vannak, akik egy pillanatot lencsevégre fognak.
Nem csodálatos? Mennyire fájdalmas lehet annak, aki nem lát, akinek minden egyforma, reggel, éjjel, napsütés, hóesés, semmit nem lát belőle. Szívszaggató kívülállónak is átélni, nem benne élni.
Nyilván ez az evangéliumban szereplő vaknak is csak ez volt az egyetlen vágya! Látni!
De ezzel a látással kapott még valamit, hittel kérte, és ez a hit ajándékká vált. Megkapta a hit látás ajándékát. Ezután már százszor nyaggatták a farizeusok, hogy mondja el, mi történt, egyet mondott vak voltam és most látok! Nem tudom, ki Ő, de tudom! Hálás vagyok neki, nem akarom már elveszíteni, tudom, hogy követnem kell, nem bírok élni nélküle!
A látás, nem csak a testi látást adja vissza, lelkileg is átalakul, nyoma van, hitele van annak, kiben hiszek.
Egy-egy betegség esetén vajon adunk-e hálát ? Ígérünk-e hűséget Jézusnak? Tudjuk, ki Ő?! Tudjuk, ki az, aki ki tud vezetni minket bármilyen viharból, bajból, betegségből ? Tudjuk? Akkor ne késlekedjünk! Adjunk hálát érte Istennek!
Add Uram hogy lássak! Lássak! Ne csak nézzek!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."