Valami nagyon szépet ISTENÉRTA Názáreti Jézus nevében!

Reggeli ima7 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
20
A Názáreti Jézus nevében!
A Te szavadra kivetem a hálót! Jézus szava mindig erőt adó, mindig motiváló. Neki nem lehet nemet mondani. Olyan szerény, olyan gyengéden szól, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni. Vagy mégis? Tegnap egy érdekes dolgot írtam. Felvétel! - címmel. Igen! Felvétel, meghívás, egy különleges menyegzőre.
Jézus szüntelenül, embereken keresztül, soha bele nem fáradva felvételt hirdet. Ismeri életünket, ezért neki nem kell sem életrajz, sem belépő, sem orvosi igazolás. Ő egyet kér: Gyere! Vesd ki a hálót! Halásszunk együtt! Mondd! A Názáreti Jézus nevében! Megteszem.
Mit kér a felvételin? A szívedet! A tiszta, őszinte szívedet. Ő mindent kifizetett a keresztfán! Nem kell félned, hogy nem kapsz felvételt. Isten országában, mindenki hivatalos, mindenki felvételt nyer. Ha elfogadod. Mit kapsz cserébe? Milyen jutalmat? Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi ész föl nem fogta, hogy mit készített azok számára, akik Őt szeretik...
Megéri? Szerinted? Szerinted igaz? Szerinted kifizetődő? Gazdag leszel? IGEN! Ő még sohasem csapott be. Ő ezt megígérte.
Csatlakozol ehhez a népes táborhoz? Jézus Krisztus Egyházában sokan dolgoznak, szolgálnak örömmel! Jöjj! Jézus vár, vár akkor is, ha tékozló fiú vagy!
Már annyiszor kinézett, mikor jössz. Elédbe megy, indulj feléje!
(Somogyi Margit: VALAMI NAGYON SZÉPET ISTENÉRT című könyvemből 2019. április 20.) kissé átdolgozva.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."