Valami nagyon szépet ISTENÉRT„A mi szívünk együtt dobbajon”

Reggeli ima11 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
10
A mi szívünk együtt dobbajon
Egy leírásban olvastam, hogy egy évben, mintegy 30 milliót ver a szívünk (szünet nélkül) s mondjuk, aki megéri a 80 évet, addigra 2,5 milliószor ver. Az én szívem néha nagyon gyorsan ver. De hogy mennyit ver, dobog, nem tudom.
A szívünk egy nagyon különleges szervünk. Érez, fáj, szeret, de kemény is tud lenni. Ne keményítsétek meg sziveteket, mint Meriba napján a pusztában. - imádkozzuk a Zsolozsmában.
De hát a szív az nem fáj! - mondják a szakemberek, orvosok. Mégis ha valami van, mégis azt mondjuk: Úgy fáj a szivem! Úgy fáj a szívem érted! Úgy örül a szívem!
De együtt dobban akkor, amikor például most a vizsgázókért imádkozunk. Drukkolunk, és szívünket Isten felé, a Szűzanyát kérve imádkozunk. Szinte ott dobog velük szívünk, ott annak a nehéz tételnek, anyagnak kapcsán.
De honnét is jött pont ez a mondat? Hát... a Szentlélek biztos tudja! De azért is, mert ez a Szeretetláng Mozgalom fő imája, amely így szól teljes egészében:
Lábunk együtt járjon,
Kezünk együtt gyűjtsön,
Szívünk együtt dobbanjon,
Bensőnk együtt érezzem,
Elménk gondolata egy legyen,
Fülünk együtt figyeljen a csöndességre,
Szemünk egymásba nézzen
és tekintetünk összeforrjon.
Ajkunk együtt könyörögjön
az Örök Atyához irgalomért. Ámen.
Együtt! Egységben! Jézussal, Máriával! És együtt egymással, egymásért!
Milyen csodálatos is lenne! Forrasz eggyé békességben minden népet, nemzetet!
Mert Isten minden népet eggyé akar forrasztani. Ezt kérjük Jézustól a Szeretetláng imában! Milyen jó lenne, ha a templomba járók, hívek olyan Istenigazából, őszintén együttéreznének, együtt dobbanna a szívük, az itt élő és az elszakított honfitársainkkal. Együtt dobbanna az idős a fiatallal, a fiatal az időssel, az orvos a beteggel, és sorolhatnám.
Szívünk együtt dobbanjon! ❤????
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."