Valami nagyon szépet ISTENÉRTA mai tanúságtétel kapcsán,

Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
27
A mai tanúságtétel kapcsán,
amit a felvidéki Mária rádióban hallgattam, melyet Kerek József készített, eszembe jutott, hogy a Szentségimádásról, hogy milyen jó lenne, ha otthonunkban is lehetne úgy imádkozni és Szentségimádást végezhetnénk. De egyszerre jött egy másik gondolat, hogy amikor szentáldozáshoz járulunk, nem
hozzuk magunkkal haza Jézust? Milyen szentséghordozók vagyunk? Visszük ezt a nagy vendéget, amerre csak megyünk? Mennyit beszélünk a bennünk lakozni, velünk beszélni akaró Jézussal? A világban nagyon sok ember szenved a közömbösségtől, a kirekesztettségtől, attól az Én központú világtól, ami csak az egó, a magam, csak magam és utoljára is magam van előnyben.
Jézus pedig ott várja, mikor van időnk rá! Számomra most ez a tanúságtétel, ezt a gondolatot hozta ki.
Áldott hetet, sok sikert mindenkinek a napi feladatok elvégzéséhez, és jó erőben, egészségben teljen el ez a hét is!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."