Valami nagyon szépet ISTENÉRT A mai evangéliumból„Mondtam már nektek, de nem hiszitek el.”

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
10
A mai evangéliumból
Mondtam már nektek, de nem hiszitek el.
Jézus mindig nyiltan beszélt és teljes őszinteséggel, de a zsidók nem hitték el. Azt mondták: meddig tartasz minket bizonytalanságban?
Nem ismerős? Nem hisznek Jézusnak. Hisznek nekünk? Csak a rosszat mondják! Nagyon örülök, ha néhanapján fiatalokat is látok a szentmisén, de van, aki úgy letöri ezt a kedvet: no ez is eljött? Egyből a kritika! Mitől kapjon akkor kedvet? Miért jöjjön? Pedig, örülni kellene minden betévedt báránynak, minden visszatérő báránynak. Hiszen Jézus sohasem válogatott, hogy ezért odaadom a Vérem, ezért nem, nem tett kivételt! Mindenkiért meghalt, és mindenki nagyon drága az Ő szemében. Jézusom, segíts, hogy élő hittel tegyek tanúságot arról, amit elmondtál. Tiszta szívemből higgyem, és tegyek rólad tanúságot! Köszönöm a sok áldozatod, Véred, és köztünk lévő valóságos jelenléted!????
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."