Valami nagyon szépet ISTENÉRT

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Szep
19

" Boldog ember, aki nem indul a gonoszok tanácsa nyomán, aki nem jár a bűnösök útján, és nem vegyül a csúfolt űzők közé." Zsoltárok 1.

Szerbia Mária rádión hallottam nemrég egy riportot Káli Horvát Kálmánnal. Egy cigány telepen egy szobás lakásban többed.magaval élt...alkohol.. és kegyetlen élet. És mesél az életről, hogyan tudott ebből felül emelkedni.Nagyon tanulságos volt! És nagyon ügyesen kérdezett a riporter egy fiatal hang!; Gratulálok ennek a hölgynek! Jó volt hallani!

Tehát,nem kell le süllyedni! Fel lehet emelkedni,keresni a lehetőségeket, küzdeni a joert a szépért! Bármilyen is valaki! Isten mindenkinek adott talentumot. Egyet kettőt és többet.Es nem válogatta ki! Te nem kapsz mert te ilyen és olyan vagy! És látjuk milyen tehetségek jönnek elő! Csodálatos emberek! Igen! Cserdi polgármestere is ilyen volt! Felismerte mit kell tenni az Övéiért!

Köszönöm hogy hallgathattam Káldi Horváth Kálmán!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."