Valami nagyon szépet ISTENÉRT30 ezüst

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
09

Júdás! Neked "csak" ennyit ér Jézus? Mit szándékoztal Vele tenni? Gondolom nem kevés volt ez a pénz. Venni akartál egy egész teve karavánt? Egy nagy házat? Mit?
Mit kaptak Brenner János atya verő legényei? Elő léptetést? Pénzt? Mit,mennyit kapnak az árulók? Megkérik ám az árát? Tudta Judas Jézus sokat ér azoknak akik el akarják fogni.
És....meddig örültél ennek a csomó pénznek? Egy óráig, kettőig, éjjelig? Meddig? Elért a végzet! Valamit nagyon elhibaztal! Elárultam az igaz vért!- mondtad és vissza akartad csinálni,de már nem lehetett. És ezt magadnak nem tudtad megbocsátani, és véget vetettél életednek, felakasztottad magad.
Jézusnak nincs pénzbeli ára! Nincs az az összeg amit érte meg lehetne fizetni! Sem egy zsíros állás- hítben való megtagadás esetén! Tanári állás,de ne vegyél fel egy hittanost se, ne járj misére! Árulás! Jézus helyett az a bizonyos könyv... megkapsz mindent csak ára van! Nem mehetsz templomba,nem gyakorolhatod hitedet!30 ezüst!.. Csak áruld el a barátod titkát,csak áruld be a főnöködnek,csak jarasd le a sárga földig,nem leszek hálátlan.Jezust is megkísértette a sátán.Mindent neked adok ha leborulva imadsz engem! Mindent megkapsz,magyarul.
Jézust nem lehet sem pénzzel, sem semmivel helyettesíteni! Jézus nem eladó,sem lelkemben sem anyagilag! Ahol mégis hibáztam,tanuljak Judas gyalázatos tettébol!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."