Valami nagyon szépet ISTENÉRT

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
28

" Megver még téged az Isten te fehérre meszelt fal! Leülsz, hogy törvény szerint ítélkezzél fölöttem,S aztán a törvény ellenére azt parancsolod hogy üssenek meg?" Szent Pál nem fél szembe szállni Ananiással. Fehérre meszelt falnak nevezi,ami csak kívülről" mutat" Hatalommal él,de belül üres és kegyetlen.Mondhatnank hatalomra tör és kegyetlen. Szent Pál figyelmezteti is" megver téged az Isten"
Gyötörhetjük ha hatalom van a kezünkben egy gyengét,kisebbet,de ugyanúgy rájuk is vonatkozik az hogy fehérre meszelt falak csak. Hatalmat nem azért kap valaki hogy ártson és gyötörjön valakit! Az nagy felelősség! Mert minél nagyobb a "'rang" annál nagyobb a felelősség és nem csak az adott cégben, munkahelyen,hanem Isten előtt is!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."