Valami nagyon szépet ISTENÉRT

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Márc
28

Megdöbbentő és mélyen megérintő volt az este a Szentatya beszéde, a Szentségi Jézus előtt töltött együtt lét, ima, csend, és a Szentségi áldás.
Nagyon el kell gondolkodnunk az életünkon,tetteinken...ez nem egy nem mindennapi este volt! " Miért féltek kicsinyhitüek? Még mindig nem hisztek?"Jézus alszik a bárkában, és süllyed a hajó....most is bent ül a mi hazánk,a világ saját bárkáinkban.. és mi kétségbe esünk... vétkeink súlyossága,a sok ügy miatt... mi lesz velünk? Hogyan élünk ezután? Mi lesz? Ha... Annyira kétségbe esünk, vásárolunk, próbáljuk magunkat megvédeni.. és Jézus meg ott alszik a bárkában.. és elkezdünk kiabálni..mert életünk hajója süllyed...sajnos a bűn miatt süllyed,nem bízunk Istenben,mert olyan sokszor figyelmeztetett, szentmisére, rózsafüzérre, bűnbánatra,tiszta életre, és...most teljesen kétségbe esve kialtozunk.Jezus! Ments meg minket! Ments meg engem,én sem vagyok kivétel,én is kiabalok. Kicsiny hitemmmel..
Komolyan venni Jézust! Komolyan venni az életet! Annak minden percét! Mert amit elmulasztottunk,azokat a bűnöket amiket elkövettünk nem tudjuk semmivé tenni.Isten tudja csak" megsemmisiteni!" Isten elől nem tudunk elmenekülni.Isten mindent lát! De nem nyomoz utánnunk! De mindent lát! Egyedül neki kell elszámolni tetteinkrol!!
A nagyböjt hátra lévő idejében számomra egy fajta magán lelkigyakorlatot végzek.Jezust kérve vezessen! Ő tudja személy szerint mi kell nekem hogy egyenesbe jöjjek ebből a sok mindenből.Tehat számomra van egy út irány! Jézus felé haladva,mindent át imádkozva...

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."