Valami nagyon szépet ISTENÉRT... merülj el Bennem, mint vízcsepp a borban!

Reggeli ima6 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
09
Mondtam már máskor is, merülj el Bennem, mint vízcsepp a borban! Én vagyok a bor, te a víz. Ha velem így egyesülsz, te szinte megsemmisülsz, csak Én uralkodom benned. Az én Testem és Vérem erőt, életet ad nektek.”
( Szeretetláng: Lelki Napló, 111.old.1962.oktober 9.)
Vízcsepp a borban.”
Nagyon megérintett ez a mondat... Ivancsó Sándor esperes-parókus tanuságtételéből ez a gondolat.
Kik a cseppek?” A cseppek mi vagyunk. A bor az Úr Jézus, mi pedig az a csepp víz, amit hozzáadunk. Ez a csepp az az élet, az a tevékenység, az a talentum, az az élő egy csepp, amelyben a borban való elvegyülés, egyesülés által Krisztus Vérévé válik. Szükség van erre a cseppre? Igen, mert kiegészítem azt, ami Krisztus szenvedéséből hiányzik!” De hiszen a Megváltás teljes volt! Jézus kiürítette teljesen. Nem kell ahhoz hozzáadni, vagy elvenni! Mit tett hozzá Erzsébet asszony? Szent Ferenc? Az Egyházban élő tanúságottevők végtelen nagy sokasága ilyen kis csepp! De sem mi, sem a tenger nem lenne a mi cseppjeink nélkül!
Köszönöm Ivancsó Sándor atya!!????????????
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."