Tóth Tímea imakérése ikertestvéremért Tibiért

Pipics Csaba

Reggeli ima29 imádkozás /layout/img/logo.png
Beküldte: Pipics Csaba🙏🙏🙏🙏🙏 | 09/04/2021 07:34

Szep
01

Kedves Testvéreim!

Megint szeretnék imát kérni, holnap lesz megint meghallgatása, hogy végre az Igazságügyi orvosszakértők is Lássák, hogy Tibor beteg és segítség van van szüksége (felmentés és gyógykezelés kapjon, ha Isten is úgy akarja), nem magától csinálja Amit csinál irányítja EGY rossz hang belülről. Jézus nevében hagyja el őt az a gonosz és töltse be Szent szellem. JÉZUSHOZ KÖNYÖRGÖM SEGÍTSEN! ÁLDOTT AZ ÚR NEVE. Dicsőség Istennek. Köszönöm az imát, Áldottak legyenek!

Máté 18 20 Ha chains közületek valamiben egyetértenek a földön, és úgy kérik, megkapják mennyei Atyámtól. 20Ahol mert chains vagy hárman összegyűlnek a nevemben, ott vagyok közöttük. ima ikertestvéremért Tiborért "

Tóth Tímea imakérése

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."