Testi éslelki betegekért

Vágóné Kati

Reggeli ima26 imádkozás /layout/img/logo.png
Beküldte: Vágóné Kati🙏🙏🙏 | 02/19/2021 05:28

Feb
19
Testi és lelki betegekért

Lelkek és testek Orvosa, meghatott és töredelmes szívvel esedezünk Hozzád, és sóhajtva kiáltjuk: gyógyítsd meg mindazok fájdalmait, akikért imádkozunk! Orvosold lelki és testi szenvedéseiket, s mint könyörületes, bocsásd meg minden szándékosan és akaratlanul elkövetett vétkezéseiket! Gyorsan emeld fel őket betegségük ágyából! Kérünk Téged, hallgass meg minket, és könyörülj rajtunk!

Uram, irgalmazz! Uram, irgalmazz! Uram, irgalmazz!

Ki nem akarod a bűnös halálát, hanem hogy megtérjen és éljen, kegyelmezz mindazoknak, akikért imádkozunk, és könyörülj rajtuk, Irgalmas! Töröld el a fájdalmakat, távolíts el minden szenvedést és betegséget! Enyhítsd a hideget és a hőséget! Terjeszd ki hatalmas Kezedet, és mint Jairus leányát, betegségük ágyából emeld fel, és tedd őket egészségessé! Kérünk Téged, hallgass meg minket, és könyörülj rajtunk!

Uram, irgalmazz! Uram, irgalmazz! Uram, irgalmazz!

Ki érintéseddel Péter anyósának lázát meggyógyítottad, minden gyógyerők Forrása, Könyörületed szerint gyógyítsd meg mindazon veszélyesen szenvedő szolgáid betegségét, akikért imádkozunk! Gyorsan adj nekik testi-lelki egészséget! Buzgón kérünk Téged, hallgass meg minket és könyörülj rajtunk!

Uram, irgalmazz! Uram, irgalmazz! Uram, irgalmazz!

(Aranyszájú Szent János Liturgiájának könyörgése alapján)

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."