Teréz anya, a szeretet misszionáriusa

Napi Ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Márc
05

Higgyetek nekem: ha a hozzátok legközelebb állót nem szolgáljátok szabadon és teljes szeretettel, akkor semmit sem adhattok a szegényeknek.

Egy napon, amikor Új-Delhiben voltam, autón utaztam egy széles úton. Egyszercsak megláttam egy embert, aki félig az úton, félig a járdán feküdt. Az autók elmentek mellette és senki sem állt meg, hogy megnéz­ze, mi baja lehet. Megállítottam kocsinkat, és az embert magunkkal vittük. A nővérek meglepődtek és megkér­dezték tőlem: „Anyám, hogyan látta meg? Senki sem vet­te észre, még nővéreink sem."

Ha szívünk megszabadul a bűntől, akkor meg fog­juk látni Istent.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."