Szükség van a segítségedre Adományozz és támogasd az ImaalkalmazástTámogasd a küldetésünket!

Reggeli ima12 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
15
Szükség van a segítségedre Adományozz és támogasd az Imaalkalmazást Támogasd a küldetésünket!

Imádkozz és éld meg az emberiség előtt álló kihívásokat és
az Egyháznak a Szentatya havi imaszándékaiban is kifejezésre jutó küldetését.

A „A celli kékszellem” Alapítvány által működtetett www.kattima.hu oldal Ferenc pápa havi imaszándékain és a hozzájuk kapcsolódó felajánló imákon valamint a Szentatyának az imaszándékhoz fűződő gondolatain kívül a legtöbb pápai megnyilatkozást tartalmazza magyar nyelven.
Ezen kívül jelen van az oldalon számos, a napi olvasmányokhoz kapcsolódó Elmélkedés, továbbá Lelkinaplók, szentek gondolatai napról napra. - Mindezek a regisztrált felhasználók számára könnyen kéz alá alakíthatóvá tehetően.

Támogasd a küldetésünket! Hozzájárulásod lehetővé teszi számunkra, hogy másokat is bekapcsoljunk a világ fontos kérdéseiért és az Egyház megújulásáért való imádságba és elmélkedésbe.

Töltsd le az appot és látogass el a weboldalra: www.kattima.hu

Kérjük rendelkezzen befizetett adójának 1%-áról A celli kékszellem Alapítvány javára! (Adószám: 18869073-1-18)
A civil kedvezményezettek javára továbbra is évenként kell rendelkezni, mivel ezeket a felajánlásokat csak egy alkalommal, a rendelkezés évében veheti figyelembe a NAV.
A rendelkezés május 20-ig tehető meg, amiről a NAV honlapján itt tájékozódhat. A szükséges rendelkező nyomtatvány kitöltve az adószámunkkal és a Magyar Katolikus Egyház technikai számával innen letölthető.

 

Ismersz valakit, aki segíteni akar nekünk? Oszd meg ezt a bejegyzést a barátaiddal, családoddal és közösségeddel.

Támogasd a küldetésünket! www.kattima.hu

 

Amikor együttműködsz a "Kattints és Imádkozz"-zal, sok embernek segítesz közelebb kerülni az Evangélium örömének megéléséhez.

Kérlek, segíts nekünk, hogy a technológiánkkal folytathassuk ezt a küldetést. Köszönjük, hogy részese leszel ennek a világméretű imahálózatnak!

 

Köszönjük adományodat, hogy segítségével tovább folytathatjuk szolgálatunkat.

Szükségünk van a segítségedre. További információ az adód 1% faljánlásának módjáról itt.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."