Szeretetláng Lelki Napló - II. füzet 1963. augusztus 26.II/115

Napi Ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Aug
19

„El kell indulnod szeptember hónapban Szeretetlángomat tovább sürgetni. Az Én szavaimon kívül semmit ne beszélj, csak add át üzenetemet a püspök atyának. Én kérem, vegye kezébe szent ügyemet. Csak ha kérdeznek, arra válaszolj, és légy nagyon alázatos!” Ezeket a sorokat az Úr Jézus kérésére húztam alá.

1963. augusztus 30.
 

Gyóntatóm nem engedett el a püspök atyához (Gy. atya volt).
 

„Ne akarj többnek tűnni! Tudod, miért mondom ezt? Légy tisztában az Én illemszabályaimmal. Csak írd szavaimat úgy, amint tudod. Nem kell azt neked másokkal kijavíttatni. Örülök, hogy szent tisztelettel vagy szavaim iránt, de nem kell az illem és helyesírás szabályaival megtisztelned. Te csak maradj egészen kicsi és tudatlan. Mondtam már, hogy így vagy kedves Nekem. Ne keress te semmi olyat, amitől okosabbnak látszanál. Ha Nekem úgy telne kedvem benned, Én megadtam volna a módot és lehetőséget is ahhoz. De Mi kicsiségeden, tudatlanságodon és főleg alázatosságodon keresztül akarjuk szent ügyünket általad elindítani.Vigyázz, ne engedd a hiúságot magadhoz férkőzni! Azért figyelmeztetlek, légy nagyon alázatos! Ez legyen minden törekvésed, mely által a többi erényeid is mind megszilárdulnak.”

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."