Szeretetláng Lelki Napló - II. füzet 1962. október 25.II/20

Napi Ima5 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
16

Utazás közben Benne elmerülve azon gondolkodtam, mit tegyek, hogy szeretetéhez egyre közelebb legyek. Az Úr Jézus így szólt hozzám: „Tudod, mennyire tetszel most Nekem? Csak tedd magadévá tanításomat. Fáradozásom nem hiábavaló, ennek igazán örülök. Csak azt nem értem, miért vagy nagyravágyó? Miért nem elégszel meg a kis áldozatokkal? Miért nem akarsz egészen kicsinek maradni? Nehogy azt hidd, hogy a nagy dolgok hamarabb szentté tesznek! Tévedsz.A nagy dolgok magukban hordják a dicsőséget, és elnyerik jutalmukat itt a földön. A mi kezünk együtt gyűjtsön! Amit együtt gyűjtünk, az mind nagy érték, még a legkisebb is. Előttem nincs csekélység, Én mindent nagyra becsülök, amit Értem teszel.”

1962. november 2.
A Szűzanya több mindent beszélgetett az Ő Szeretetlángjáról: „Kislányom! Ugye, ez a mi közös gondolatunk, a mi nagy ügyünk? Úgy örülök, hogy velem együtt olyan sokat időzöl Szeretetlángomnál. Mondd meg a melléd rendelt személynek, (hogy) nagy buzgósággal, hittel és bizalommal készüljenek fel Szeretetlángom elterjesztésére, hogy működjön általuk. Én Szeretetlángom kegyelmi hatását fokozom és kiárasztom rájuk. Kislányom, meg kell, hogy dicsérjelek. Oly nagy boldogságot adsz nekem azáltal, hogy szíved szüntelenül Szeretetlángomnál időzik. Újra csak azt kell mondanom, sok boldogságot szerzel nekem.” Nem tudom leírni, amit a Szent Szűz dicsérő szavai által éreztem. Szerettem volna megsemmisülni kicsinységem érzetében.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."