Szeretetláng Lelki Napló - II. füzet 1962. december 1.II/37

Napi Ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
02

„Leányom! Látom, nagy szorongásaid vannak, félsz a nagy úttól, hogy újabb megpróbáltatás számodra Szeretetlángom átadása. Legyen fellépésed nagyon alázatos és bátor, határozott. Én veled megyek.A Szeretet Lelkének birtokában van lelked, az Ő ereje kísér és megvilágítja azok lelkét, akikhez menned kell.” A Szent Szűz azt is mondta, milyen lelkülettel lesznek azok, akikhez mennem kell, és akikhez küld, milyen kétellyel fogadják Szeretetlángját. És tovább beszélt erőt adó beszédével: „Sok és fájdalmas félreértésen és a megaláztatások fokozottabb vállalásán kell keresztülmenned.Akihez irányítalak, az is szenved, őt is a fájdalmas kételyek gyötrik, még jobban, mint téged. Látod, kislányom, most is azt mondom, hogy lásd, miért kell neked annyit szenvedni, imádkozni és böjtölni, és azoknak is, akikhez irányítalak. Hogy valamiképpen érdemet szerezzetek Szeretetlángom továbbadására, mert igen nehezen indul meg. Megmondom azt is, nem ok nélkül juttatom a kétkedő lelkületűekhez, hanem azért, hogy megérezzék Szeretetlángom kegyelmi hatásának kiáradását, s higgyenek nekem és bízzanak bennem.”
Mikor a Szűzanya jóságos szavait meghallottam, nagyon elcsodálkoztam, mert az előző napi szenvedések és kísértések után az Úr Jézus szólt: „Szenvedj Velem! Fokozni fogom lelked szenvedéseit, és szavaimat is távol tartom tőled.” Ilyenkor mindig megremegek a szomorúságtól. Az Üdvözítő jóságos szavakkal vigasztalt: „De jelenlétem érzetét meghagyom benned. A nagy szenvedésekhez, melyeket most elárasztok benned, igen nagy erőt ad Anyánk Szeretetlángja. S ez az, mely Engem is lekötelez, hogy jelenlétem érzetét ne vonjam meg tőled. Neki is köszönd meg!”

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."