Szent II. János Pál Minden napra egy imaSzent Péter székfoglalásának ünnepe

Napi Ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Feb
22

Szent Péter székfoglalásának ünnepe

    Szent Péter székfoglalásának ünnepe örömteli véletlenséggel egybeesik George Washington születésnapjával... Ismét üdvözlöm Amerika népét.
    Ha néha csodálkoztok, hogy az Egyesült Államok hí­vő katolikusai már egy évszázada miért adtak pénzügyi segítséget és miért hoztak személyes áldozatokat azért... hogy sokaknak legyen alkalma Rómában felké­szülni a papságra, erre a választ Péter Cezáreában mondott szavaiban találjá­tok meg; mindez Péter küldetéséhez kap­csolódik az egyetemes Egyházban. Itt, Rómában az Egyház egyetemessége és gazdag sok­félesége világosabban látható, mint másutt; itt az Egy­ház apostoli küldetése és hagyománya élő valóság, nem csupán a múlt emléke, s ez a hitről alkotott képetek tu­datos részévé válik, s itt, Rómában találkoztok Péter utódjával, aki megpróbál hűséges lenni Krisztushoz azáltal, hogy minden testvérét megerősíti a hitben.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."