Szent II. János Pál Minden napra egy imaIma a Szeplőtelen Szűz Máriához

Napi Ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
09

Ima a Szeplőtelen Szűz Máriához

    Szeplőtelen Szűz Máriához, a mi Adventünk Anyjához!
    Ave!
    Légy áldott, ó, kegyelemmel teljes!
    Ma a legnagyobb tisztelettel emlékezik az Egyház e kegyelem teljességére, mellyel Isten eltöltött Téged fo­gantatásod első pillanatától.
    Az Apostol szavai örömmel töltenek el minket, „Amikor azonban elhatalmasodott a bűn, túláradt a ke­gyelem.” {Róm. 5:20) Örvendezünk a Benned lévő iste­ni kegyelem e különös gazdagsága miatt, aki a „Szep­lőtelen Fogantatás” nevet viseled.
    Fogadj el minket, amilyenek vagyunk, itt melletted.
    Fogadj el minket! Tekints a szívünkbe!
    Fogadd el gondjainkat és reményeinket!
    Segíts nekünk Te, kegyelemmel teljes, hogy kitart­sunk a kegyelemben, és ha szükséges lenne, hogy visszatérjünk az élő Isten kegyelmébe, ami az ember legnagyobb és természetfeletti jósága. Készíts fel min­ket Fiad eljövetelére!
    Fogadj el minket napi problémáinkkal, gyöngeségeinkkel és hibáinkkal, válságainkkal, személyes, családi és társadalmi esendőségeinkkel együtt.
    Ne hagyd, hogy elveszítsük jószándékunkat! Ne hagyd, hogy elveszítsük lelkiismeretünk őszinteségét és magatartásunk becsületét!
    Járj közben igazságunkért imádságod által.
    Mentsd meg az egész világ békéjét!
    Légy velünk, te Szeplőtelen!
    Légy velünk. Légy Rómával. Légy az Egyházzal, és a világgal. Ámen.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."