Szent II. János Pál Minden napra egy imaA Szentatya hálaadása Fatimában

Napi Ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
16

A Szentatya hálaadása Fatimában

Hála, közösség, élet! E három szó magyarázza meg itteni jelenlétemet ezen a napon. És ha megengeditek, ez magyarázza a ti ittléteteket is.
Itt érkeztem el portugáliai utazásom csúcspontjára. Bizalmasan el kell mondanom nektek, hogy már hosszú ideje szándékoztam eljönni Fatimába, amint erről beszéltem is akkor, amikor Lisszabonba érkeztem. De az­óta, hogy az életem ellen elkövetett, közismert merény­let után a Szent Péter téren magamhoz tértem, gondola­taim rögtön ehhez a szentélyhez szálltak, hogy hála­adásomat itt, a mennyei édesanyánk szívének mondhas­sam el, hogy megmentett a veszedelemtől.
Mindenben, ami történt — nem győzöm ismételni — a Madonna különös anyai gondoskodását láttam. És a véletlenben — mert nincsenek egyszerű véletlenek az isteni Gondviselés terveiben — felhívást is láttam, és, ki tudja, talán figyelem felkeltést is arra az eseményre, mely itt 65 évvel ezelőtt bekövetkezett három gyermek közreműködésével, szegény falusi emberek fia és két lánya előtt, akiket az egész világon Fatima kis pászto­raiként ismernek.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."