Szent II. János Pál - Minden napra egy ima -A nagy isteni próbatétel

Napi Ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
13

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Drága fivéreim és nővéreim, tudom, hogy egyek vagytok velem e napokban s különösen a „Regina Coeli" eléneklésének órájában.

Meghatottan köszönöm meg imáitokat és mindnyája­tokat megáldalak. Különösen közel érzem magamhoz ama két testvéremet, akik velem együtt sebesültek meg. Imádkozom azért a testvéremért, aki lesújtott rám és akinek én őszintén megbocsátottam.

Krisztussal, a pappal és áldozattal való egyezségben ajánlom fel szenvedéseimet az Egyháznak és a világ­nak. S neked, Mária, csak ismételni tudom: Totus tuus ego sum — egészen a Tiéd vagyok.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."