Pio atyával az év minden napján

Napi Ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Aug
06

Mindenekelőtt a keresztény igazságosság és jóság alapjához, ahhoz az erényhez kell ragaszkodnod, amelynek Jézus egyértelműen példaképül állítja elénk magát, vagyis az alázatossághoz (Mt 11,29). Az alázat belső és külső, de a tiéd legyen inkább belső, mint külső, inkább érződő, mint mutatott, a szemmel láthatónál rejtettebb.
Értékeld magad, szeretett gyermekem olyannak, amilyen valójában vagy: jelentéktelennek, nyomorúságosnak, gyengének, a romlottság korlátok és enyhítő körülmények nélküli forrásának, aki képes a jót rosszra változtatni, a jót a rosszért cserébe feladni, jót tulajdonítani magának vagy a rosszban igazolni magát, és ugyanezen rossz érdekében megvetni a legfőbb Jót.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."