Pietrelcinai Szent Pio atya ellenállhatatlan kilencedeJézus Szent Szívéhez – 6. nap

Reggeli ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Szep
19
Pietrelcinai Szent Pio atya ellenállhatatlan kilencede Jézus Szent Szívéhez – 6. nap
6. nap
 
Pio atya, te jobban szeretted a betegeket, mint önmagadat, mert Jézust láttad bennük. Te, aki az Úr nevében, csodás módon meggyógyítottad a betegeket, te, aki a testnek az élet, a  léleknek a megújulás reményét adtad vissza, könyörögj az Úrhoz, hogy a betegek megtapasztalhassák a Szűzanya közbenjárását és a te hatalmas védelmedet. Segits, hogy ők is a te nagylelküségeddel ajánlják fel szenvedeseiket a Mennyei Atyának.
 
„Ha pedig tudom azt, hogy valakit nagy szenvedés ér, legyen az testben, vagy lélekben, mit meg nem tennék érte az Úrnál, hogy ettől megszabadulhasson! Szívesen vállalom magamra minden szenvedését, hogy gyógyultan távozhasson, és részére a szenvedés gyümölcseiről is lemondok, az Úr akarata szerint.” (Pio atya) 

 

I. Jézusom, Te mondtad: „Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek, és ajtót nyitnak nektek” (Mt 7,7). Íme, most zörgetek, keresek, és kérem a kegyelmet, hogy... (a kérés, amiért a kilencedet felajánljuk)
Mi Atyánk... Üdvöz légy... Dicsőség...
Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom Benned! Ámen
 
II. Jézusom, Te mondtad: „Bármit kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek” (Jn 15,16). Íme, most a Te Nevedben kérem az Atyától a kegyelmet, hogy...
Mi Atyánk... Üdvöz légy... Dicsőség...
Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom Benned! Ámen
 
III. Jézusom, Te mondtad: „Ég és föld elmúlnak, de az én igéim nem múlnak el” (Lk 21,33). Íme, most szavad csalatkozhatatlanságára támaszkodom, és kérem a kegyelmet, hogy...
Mi Atyánk... Üdvöz légy... Dicsőség...
Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom Benned! Ámen.
 
Jézusom Szentséges Szíve, Te nem tudsz részvétlen lenni a szerencsétlenek iránt, légy irgalmas hozzánk, nyomorult bűnösökhöz is! Add meg nekünk Szűz Mária, a Te és mi gyengéden szerető Édesanyánk Szeplőtelen Szívének a közbenjárására a kért kegyelmeket!
 
Szent József, az Úr Jézus nevelőatyja, könyörögj érettünk!
Szent... (egy saját Szent, Védőszent), könyörögj érettünk!
Szent Pio atya, kérünk, imádkozd Te is velünk kedves imádat!


Hozzátehetjük:

Üdvöz légy, Királynő, Irgalmasság Anyja! 
Életünk, édességünk, reménységünk, üdvöz légy!
Hozzád kiáltunk, Évának számkivetett fiai,
Hozzád sóhajtunk sírva és zokogva e siralom völgyéből. 
Fordítsd reánk tehát, Szószólónk, irgalmas szemedet,
és e számkivetés után mutasd meg nekünk Jézust, méhednek áldott gyümölcsét!
Ó irgalmas, ó kegyes, ó édes Szűz Mária!
(Salve Regina…)
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."