Napi Ige és Gondolat Vidd az Úr üzenetét!Kedd

Napi Ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
25
Napi Ige és Gondolat Vidd az Úr üzenetét! Kedd
Vidd az Úr üzenetét!
Halljátok az Úrnak beszédét, Sodoma fejedelmei, és vedd füleidbe Istenünk tanítását, Gomora népe! (Ézs 1,10)
Isten abban mutatja meg kegyelmét, hogy nem hagyja szótlanul elveszni a bűnbe merült embert. Ahogy Jézus is az utolsó pillanatig szeretettel figyelmeztette az áruló Júdást.
Isten nem csak az egyszerű emberekhez szól, hanem szól a vezetőkhöz is.
Nem könnyű Isten szolgájának lenni. Ha valaki engedelmes szolgája Istennek, akkor éppen úgy kell szólnia, beszélnie az egyszerű emberekhez, mint a vezető emberekhez. A vezetők, legyenek azok miniszterek, képviselők, igazgatók stb., Isten előtt éppen úgy bűnösök, mint bárki más. Ezért Isten hozzájuk is szólni akar.
Lehet, hogy az engedelmes szolga úgy jár, mint Keresztelő János, aki mikor szemére hányta Heródes királynak bűnét, hogy együtt él testvére feleségével, börtönbe került, majd vértanúhalált hal. Mégis boldog szolga az, aki még élete árán is, azt mondja, amit Isten üzen.
Kérj bátorságot és erőt az Úrtól, hogy tudd és merd mondani azt, amit ma rád bízott az Úr!
(Prókai Árpád, Boldva)
***************
Imádság:
Uram! Hadd legyek bátor bizonyságtevőd! Ámen
******************
A nap gondolata:
A bizonyságtétel továbbadott bizonyosság. A bizonyságtétel az, amit tovább adunk másoknak, szóban, írásban, tettekben, ahogy éppen lehet.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."