Napi Ige és Gondolat Igazi étel és igazi italHétfő

Napi Ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
22
Napi Ige és Gondolat Igazi étel és igazi ital Hétfő
Igazi étel és igazi ital
„Aki eszi az én testemet és issza az én véremet, annak örök élete van, és én feltámasztom őt az utolsó napon.” (János 6,54)
Az ember szeretné, ha örökké élne a földön és élvezné azokat a javakat, amelyeket megszerzett. Erre a kutatásra már nagyon sokat áldoztak, és vélni tudják, hogy megtaláltak egy olyan sejtet, amely felelős a hosszú élet fenntartásáért, regenerálásával végtelen lehet az ember élete. Nekünk, hívő embereknek nem ezekre a kutatásokra kell hagyatkozni, hanem Jézus tanítására, aki ingyen kínálja az örök életet, persze más formában ahogy azt az emberi elme elképzeli. Mégis, mit kell tenni ezért az örök életért? Semmit. Csupán hinni kell Jézus Krisztusban! Ez jelenti azt, hogy Jézus testét kell enni, és Jézus vérét kell inni. Ha testileg meghal a Jézusban hívő ember, azt az utolsó napon feltámasztja. Erre maga Jézus a garancia, aki a menyből szállt le értünk és oda is távozott vissza. Így Ő a mennyei kenyér. Földi életének, tanításainak az volt a középpontja, hogy ezt a bűnös emberiséget a saját testével és vérével váltsa meg az örök haláltól. Ezért hangsúlyozza minden beszédében és cselekedetében, hogy higgyenek neki az Őt hallgatók, mert benne a Mennyei Atyát láthatják meg, aki visszavárja teremtményeit az Ő országába Jézus Krisztus által.
(Horváth Csaba)
***
Imádság:
Jézusom! Hála van bennem az értem is vállald szenvedéseidért, halálodért és feltámadásodért! Ámen
***
A nap gondolata:
Krisztus eledele az volt, hogy az Atya akaratát cselekedje, tekintet nélkül arra, hogy ezért korona vagy kereszt várt-e Rá.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."