Napi Ige és GondolatFélelem 3.

Napi Ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Feb
22

Ne félj, és ne rettegj, mert az ÚRisten, az én Istenem veled van, nem hagy cserben és nem hagy el. (1Krón 28,20)

 A félelem nagy akadály. Megbénít. Még arra is képes, hogy őrületbe kergessen. A félelemérzet: börtön. A lélek börtöne. Akadály köztünk és Isten között. De azt üzeni nekünk Isten Igéje: Ne félj! Nem kell félned. Ne rettegj! Azért mondja Isten ezt nekünk, mert félünk. Mert a próféták is féltek, sőt a tanítványok is.

Ábrahám is félt – akkor még Ábrám volt a neve. Akkor így szólt hozzá az Úr látomásban: Ne félj Ábrám: én vagyok a pajzsod, jutalmad igen bőséges. (1Móz 15,1). Ne félj, én vagyok a garancia ígéreteimhez, és amit mondtam, úgy lesz. Tekints föl az égre, és számold meg a csillagokat, ha meg tudod számolni! Ennyi utódod lesz! (1Móz 15,5). Ne félj, mert az Úr Isten veled van és veled lesz! (Prókai Árpád)

*****************************************************

Imádság:

 Benned mind jobban bízva szeretnék élni, Uram! A félelem megbénít, Te megnyugtatsz. Ámen

***************************************************************

A nap gondolata:

A félelem és a hit minden nap feltámad bennünk, nekünk kell döntenünk arról, hogy melyiket hagyjuk érvényesülni.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."