Nagyböjti naptár 2020Hamvazószerda után péntek

Napi Ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Feb
28
Nagyböjti naptár 2020 Hamvazószerda után péntek

Ma csökkentsd vagy hagyd el, a hús- és halételeket és a tojást!

OLVASS!

Iz 58,1-9a Az igazi böjti lelkület: az önzetlen szeretetből fakadó jó cselekedetek gyakorlása. Mt 9,14-15 Jézus tanítványai majd akkor böjtölnek, ha nem lesz velük a Mester. 

ELMÉLKEDJ!

Az idei év nagyböjtjében azt szeretném üzenni minden kereszténynek, amit a Christus vivit kezdetű apostoli buzdításban a fiataloknak már megírtam: „Tekints a megfeszített Krisztus kitárt kezeire, hagyd magad mindig újra megváltani. És amikor közeledsz, hogy megvalld bűneidet, higgy szilárdan az irgalmasságban, ami megszabadít téged a bűntől. Szemléld Krisztus vérét, amelyet nagy szeretetében kiontott és hagyd magad megtisztítani általa. Így mindig újjászülethetsz” (CV 123).

CSELEKEDJ!

Böjtölök és részt veszek a mai keresztúton vagy egy szentmisén.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."