Nagyböjti naptár 2020Hamvazószerda

Napi Ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Feb
26
Nagyböjti naptár 2020 Hamvazószerda

Csak kenyeret és vizet vegyél magadhoz!

OLVASS!

Joel 2,12-18 Isten büntető ítélete gyakran buzdítás a hozzá való őszinte visszatérésre. Megtérésünk gyökeres, komoly cselekedet legyen! 2Kor 5,20-6,2 Itt az alkalmas idő, hogy kiengesztelődjünk Istennel. Mt 6,1-6.16-18 Jócselekedeteinkkel ne az emberek elismerését keressük, hanem egyedül Istentől várjunk értük jutalmat!

ELMÉLKEDJ!

Az Úr ebben az évben is megadja nekünk az előkészület különleges időszakát azért, hogy megújult szívvel tudjuk ünnepelni Jézus halálának és feltámadásának titkát, ami az élet alapját jelenti minden keresztény ember és az egész keresztény közösség számára. Szívünkkel és lelkünkkel szüntelenül ide kell visszatérnünk. Ez a titok nem szűnik meg abban a mértékben növekedni bennünk, amilyen mértékben engedjük megérinteni magunkat spirituális dinamizmusától és csatlakozunk hozzá szabad és nagyvonalú válaszunkkal.

CSELEKEDJ!

A Nagyböjtöt szentmisével kezdem. Megtervezem készületemet: böjtömet, imáimat, lemondásaimat a szegények javára és a szentgyónásomat, hogy megújuljon életem.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."