Menjetek el az egész világra és hirdessétek az Evangéliumot!

Reggeli ima7 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
25
Menjetek el az egész világra és hirdessétek az Evangéliumot!

Mindannyian olyan emberek vagyunk, akiket a világba küldtek, imádkozunk és dolgozunk, hogy megoldjuk az emberiség előtt álló számos kihívást.

Szeretnéd átalakítani a világot az ima és cselekvés útján?

„Szeretném felkérni, hogy csatlakozzon A Pápa Világméretű Imahálózatához, amely a közösségi csatornákon keresztül is terjeszti azokat az imaszándékokat, amelyeket minden hónapban javaslok az egyház számára. Ilyen módon az imaapostolság terjed, és növekszik ez a közösség.”
- Ferenc pápa

Mindenki, aki a havi szándékért imádkozik, már tagja a pápa világméretű imahálózatának!

Haladj egy lépéssel tovább, és csatlakozz digitális közösségünkhöz , hogy értesítést kapj a közelgő hírekről és a havi imádságról. 

Köszönjük, hogy A Pápa Világméretű Imahálózatának tagja vagy, és elkötelezettségedet a pápa havi szándékainak imádkozása iránt!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."