Meghalt Bendegúz

Vágóné Kati

Reggeli ima18 imádkozás /layout/img/logo.png
Beküldte: Vágóné Kati🙏🙏🙏 | 01/23/2021 05:54

Jan
23
Meghalt Bendegúz

Karaffa János atya 22-én 22 óra körül ezt írta:

Köszönjük a Bendegúzért mondott imákat, Ő már az Örökkévalóságból imádkozik értünk, az Úr Akarata szerint, amit megnyugvással fogadott. Boldog Batthyány László is elveszítette kedves fiát, Ödönt, aki csak 20 éves volt (hasonló korú mint Bendegúz), a Herceg-Doktor azt mondta akkor: Azért adunk hálát most, hogy Ödön 20 évig velünk volt és szerethettük! Adjunk hálát mi is a fiatal Bendegúzért, ismerve vagy ismeretlenül, mert mindig a Jóra törekedett és hősiesen viselve a keresztjét, elnyerte a Legnagyobb Jót jutalmául! R. I. P.

A fiatal Batthyány Ödön ezt a verset írta néhány héttel halála előtt:

"Hová sietsz te lengő szellő

Messze tova, puszták felett?

Fáradt vagyok, magas sziklákon

Jó lesz nekem, ott megpihenek.

Hová repülsz te dalos madár?

Erdők lombjának rejtekébe:

Fáradt vagyok, a ringó ágak

Úgy csalogatnak pihenésre!

És te én lelkem hová, hová?

Magasan szálló felhők fölé:

Oda visz engem, mert fáradt vagyok

Az Örök Szeretet övéi közé!"

Ödön és Bendegúz, két Jóra törekvő fiatal Testvérünk, az Égből segítsetek bennünket földi zarándokutunkon, hogy végül elérhessünk hozzátok, az Örök Szeretet Honába! Ámen!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."