Maximilian Mária Kolbe a Szeplőtelen Szív LovagjaSzülessünk újjá lélekben!

Napi Ima0 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
16

Ha a háborúban egy katona megkérdezné, mivel szolgálhatja legjobban a hazáját - azt mondanák neki, hogy azzal, ha hallgat parancsnokára, és az ő utasításait követi (...). Mert mi lenne, ha valamelyik katona, aki nem mindig ismeri parancsnoka terveit, a maga elképzelései szerint cselekedne, és tüzelni kezdene, amikor csendben kellene rejtőznie, vagy előremenetelne, amikor hátrálnia kellene? Pedig a katona és parancsnoka között a belátás terén csak emberi, véges különbségek vannak, és a parancsnok is tévedhet.

Isten azonban végtelenül felülmúlja az embert, és Ő soha nem téved. A Szeplőtelen Szűz ügyéért az tesz a legtöbbet, aki tökéletesen, a lehető legtökéletesebben teljesíti Isten akaratát.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."