Mária lelki életünkben

Reggeli ima9 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
14
Mária lelki életünkben

Május fontos hónap az Egyházban, mert a Szűzanya, az Egyház Anyjának és anyánknak szentelt hónap. Ez a hónap felhív minket, hogy irányítsuk a tekintetünket Mennyei Anyánkra. Ez a hónap arra hív fel bennünket, hogy vegyük észre Mária fontosságát az életünkben és az Egyház életében.

Mária nagysága és földi útja vitathatatlan. Nagyon szép látni, hogy élete minden pillanatában az Atya akaratának állandó „igen”-je uralkodott. Szilárd bizalommal mindent Isten kezébe ad, nagy odaadással és alázattal. Figyelem mindenre és mindenkire, anyai gondoskodás és állandó „igen” - tökéletesen összefoglalja, ki volt és ki továbbra is Mária.

Az egyik bibliai rész jól ábrázolja személyiségét a Kánai menyegző ünnepén. Amikor rájön, hogy az ifjú párnak elfogyott a boruk, aggodalmát elsuttogja, és szinte kérés nélkül megkapja a víz borrá alakulásának csodáját. Ez a rész pontosan rámutat, hogy mit jelent Mária az Egyház életében. Olyan Anya, akit érdekelnek az Isten gyermekei, és mindig mindenkivel foglalkozik, hogy soha ne szenvedjenek hiányt.

Ezért soha ne felejtsük el, hogy „Van anyánk!”, Olyan anya, aki soha nem felejt el bennünket és mindig a jóra vágyik. Tudjuk meg, hogyan kell Őt követnünk, és mindig mindenhová vigyük magunkkal, felismerve ennek fontosságát életünkben és az Egyház életében.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."