Mária Béke Királynőjekönyörögj érettünk!

Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Márc
25
Mária Béke Királynője könyörögj érettünk!

Ha olyan erőszakkal és gyűlölettel szembesülünk a világon, amint azt az elmúlt években láttuk, a legmegfelelőbb válasz mindig az ima. Az ima változtatja meg a szívünket, és olyan belső változást hoz, amely nem mindig látható, de sokkal hatékonyabb, mint bármilyen bosszúálló válasz.

A Boldogságos Szűz Mária iránti ima az egyik leghatékonyabb, konkrét eszköz a béke eléréséhez. A Loretoi litániában a sok cím egyike a „Béke királynője”, mert mindenféle szempontból a föld békét kíván.

Az erőszak fokozódásával Szíriában Ferenc pápa 2013-ban a Szűz Máriához fordult, és arra kérte a világot, hogy kapcsolódjon össze az imádságba Szűz Mária születésnapjának előestéjén. (szeptember 7) Imádkozott: „Kérjük Máriát, hogy segítsen nekünk az erõszak, a konfliktusok és a háború, a párbeszéd, a megbékélés és a szeretet erejével. Ő anyánk: segíthet nekünk a békében; mindannyian gyermekei vagyunk! Segíts nekünk, Mária, legyőzni ezt a legnehezebb pillanatot, és minden nap szenteljük magunkat annak, hogy minden helyzetben a hiteles találkozás és a béke kultúráját építsünk. Mária, a Béke Királynője, imádkozz érettünk!

Mivel az egyház március 25-én ünnepli Mária „Igen” válaszát Istennek, emeljük fel imáinkat a világért és a kialakulóban lévő számos helyzetért. Időnként úgy tűnhet, mintha minden nap új támadás alakul ki egyik másik országban, ezért fontos, hogy imádságban összekapcsolódjuk a Boldogságos Szűz Mária lábai előtt.

Ő a Béke Királynője, és kéréseinket fiának, a béke Hercegének fogja eljuttatni, aki irgalommal tekint ránk az egész világon.

Mária, Béke Királynője, könyörögj érettünk!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."